Tietoja

Ammattitaitoista laulunopetusta

Laulustudio O SOLE MIO tarjoaa laulutunteja Lohjalla. Kaikki laulamisesta ja äänenkäytöstä kiinnostuneet ovat tervetulleita. Aikaisempia musiikkiopintoja ei vaadita. Opetus tapahtuu yksityistunneilla lähiopetuksena tai etäopetuksena Zoom-palvelun välityksellä. Olet sitten vasta-alkaja tai jo pidemmällä oleva laulaja, ammattitaitoisessa ja positiivisessa ohjauksessa löydät oman aidon äänesi ja laulamisen ilon!

Vaikka kokisit itsesi laulutaidottomaksi, olet tervetullut Laulustudio O SOLE MIO:n laulutunneille. Äänesi kehittyy kun opit oikeanlaisen laulutekniikan sekä laulamista tukevan hengityksen. Oikean äänenkäytön oppiminen helpottaa myös puheäänesi kestävyyttä. Laulutunneilla huomioidaan aina jokaisen lähtökohdat ja tarpeet yksilöllisesti. 

Laulunopettajana toimii oopperalaulaja ja laulupedagogi Heidi Laakso. Heidi on valmistunut laulunopettajaksi Turun Musiikkiakatemiasta (AMK) vuonna 2006. Hän opettaa laulua Laulustudio O SOLE MIO:n lisäksi Espoon Työväenopisto Omniassa. Heidi on opettanut laulua mm. Ääniräätälin Laulustudiossa Turussa, nuorille suunnatussa teatterikoulussa KOTI-teatterissa Turussa sekä sijaistanut monissa musiikkiopistoissa. Mm. Länsi-Uudenmaan Musiikkiopisto, Musiikkiopisto Arkipelag Parainen, Nurmijärven Opisto sekä Vakka-Suomen Musiikkiopisto.

Opetus onnistuu myös ruotsiksi ja englanniksi! Kokemusta on kertynyt aivan alkeisoppilaista edistyneimpiin, ikähaitarilla lapsista vanhuksiin. Kaikki musiikkityylit luonnistuvat klassisesta poppiin. Heidi on tykätty, iloinen ja kannustava opettaja. Opetuksen kulmakiviä ovat laulamisen helppous, äänen vapauttaminen ja terve äänenkäyttö. 


Lisää  laulunopettajasta

Oopperalaulajaksi kouluttautumisessa Heidi Laakson opinahjoja ovat olleet Tukholman Oopperastudio, Helsingin Metropolian AMK sekä laulun jatko-opinnot Saksassa Gundula Hinzin oppilaana. Tukholman Oopperastudiossa opintoihin kuului myös näyttelijänopintoja. Helsingin Metropolian Solistisissa erikoistumisopinnoissa Heidi Laakso suoritti laulun diplomitutkinnon (A-tutkinto) parhain mahdollisin arvosanoin, opettajanaan tenori Seppo Ruohonen. 

Kokemusta lavaesiintymisestä

Oopperaa ja musikaaleja

Musikaaleista Heidille on kertynyt kokemusta työskennellessään Turun kaupunginteatterilla ensemblessa kahden vuoden ajan. Lavakokemusta kertyi lukuisista unohtumattomista esityksistä musikaaleissa Elisabeth ja Thorin vasara. Heidi esiintyi myös Turun Linnateatterissa kulttuuripääkaupunkivuoden hulvattomassa esityksessä "Mieletön Oopperan Historia" sopraanon roolissa.

Freelancer-oopperalaulajana Heidi Laakso on esiintynyt monissa produktioissa Suomessa ja ulkomailla. Hän teki Paminan roolin Mozartin oopperassa Taikahuilu Bulgarian State Opera Roussessa kesällä 2016. Vuosina 2018-2021 Heidi esiintyi virolaisen oopperayhdistyksen Opera Veton solistina. Rooleina olivat Susanna Wolf-Ferrarin oopperassa Il segreto di Susanna ja Vespetta Telemannin koomisessa barokkioopperassa. Muita oopperatöitä on ollut mm. lastenooppera Voi Vietävä! Naantalin Musiikkijuhlilla ja Papagenan rooli Kokkolan Oopperassa.

Tervetuloa opiskelemaan laulua Heidin johdolla Laulustudio O SOLE MIO:oon!

Laulustudio O SOLE MIO 

Heidi Laakso

Omistaja / laulunopettaja

Puhelinnumero: 050 5235182
Sähköposti: heidi@heidilaakso.com


Yhteydenottolomake